Vauhti kiihtyy

Vajaassa neljässä viikossa pennut ovat kehittyneet uskomattomasti. Viikkon puolivälistä lähtien pennut ovat saaneet päivisin liikkua hereillä ollessaan vapaasti pois pentuhuoneesta. Aluksi saunaan johtava käytävä oli riittävän kiinnostava, mutta nyt kiinnostus on laajentunut eteiseen ja keittiöön. Carhunduuricuu ja Carhunahkka ovat olleet ensimmäiset, joita muut tilat ovat kiinnostaneet. Muuten en ole vielä huomannut merkittäviä luonne-eroja. Kaikki pennnut tervehtivät pennun katsojia ja olivat reippaita. Tosin seuraavan vierailun aikana uni maistoi enemmän kuin vieraiden tervehtiminen. Pennunkatsojien lisäksi kylässä käy muitakin. Äänimaailmaankin ollaan laajennettu. Pennut ovat tutustuneet imuriin ja sen ääneen. Nyt aletaan lisätä kolinoita ja kovempia ääniä asteittain. Ulkoilu aloitetaan ensi viikolla pienin askelin.
Pojat eteisessä.
Tytöt eteisessä.
Pennut syövät, leikkivät ja nukkuvat. Pennut saavat 4 kertaa päivässä jauhelihakermaviilisekoitusta ja sen maistuu kaikille hyvin. Carhunahkka auttaa mielelleen tiskaamisessa ja käy lopuksi nuolemassa muiden lautaset. Tällä hetkellä pennut saavat omat annokset Arabian Teeman kahvikupin aseteista. Se kooltaan juuri sopiva. Lisäksi pennut saavat vielä Unnan maitoa useamman kerran. Tosin Unna on vähentänyt imettämistä, lieneekö syynä osin nuo naskalihampaat.
Seuraavan neljän viikon aikana on ohjelmassa paljon ennen kuin pennut lähetvät uusiin koteihin. Mietin, että täytyy tehdä ihan lukujärjestys tälle loppuajalle, jotta kaikki suunniteltu tulee tehtyä.

Kommentit

Lähetä kommentti