Reilu viikko pentulan arkea jäljellä

Pennut täyttivät 15.2 6 viikkoa. Päivän ohjelmassa oli eläinlääkärin tarkastus ja mikrosirutus. Unnan viimeksi 6 vuotta sitten käyttämälle lentoboxille tuli pitkästä aikaa käyttöä. Pennut olivat reippaita ja saivat kehuja, kuinka hyvin niiden käsittely sujui. Pennuilla oli kaikki hyvin. Carhunstaalo menee vielä viikon päästä tarkkiin, josko kivekset olisivat laskeutuneet ennen muuttoa uuteen kotiin. Eläinlääkärikäynnin jälkeen omakoiran kautta lähti rekisteröintipaperit Suomen Kennelliitton ja vau, eilen tuli ilmoitus rekisteröinnistä.
Viime viikonloppuna oli vilkasta, kun useampi porukka kävi katsomassa pentuja. Lisäksi vihdoin saatiin pennuista otettua myös ns pönötyskuvat. Kiitos Unnan kasvattajan Anun ja Unnan isän omistajan Marikan, jotka hoitivat kuvaussession.
Iglun Carhunserenadi.
Iglun Carhunahkka
Iglun CarhunDuuricuu
Iglun Carhunhaltia
Iglun Carhunstaalo
Tytöt
Pojat
Pentujen vauhti vain kiihtyy. Onneksi kelit ovat sallineet jokapäiväiset ulkoilut. Pennut viihtyvät hyvin ulkona, ovat oppineet sanat ulos ja sisään. Sisällä pennut viihtyvät eniten olohuoneessa ja sen kyllä huomaa. Leluja on pitkin poikin ja täytyy katsoa, mihin astuu. Keittiöön tullaan odottamaan ruokaa. Pentujen pääasiallinen ruoka on vielä ihmisen jauheliha, kermaviili ja nappulat. Jäliruokana pennut saavat vielä Unnan maitoa muutaman kerran päivässä. On ollut ilo seurata, kuinka Unna hoitaa pentuja. Minä olen puolestani päivittäin käsitellyt pentuja, hieronut tassuja ja kynsiä, silitellyt, tutkittu hampaita ja korvia. Kun pennut leikkivät olohuoneessa, meillä kuunnellaan mm. ilotulitusääniä ja vanhaa Hannu Mikkolan suurajojen kisapätkää. Viimeisellä viikolla siirrytään kokonaan koirien ruokiin (jauhelihaan ja nappuloihin), käydään ulkoilemassa myös tontin ulkopuolella ja autoilemassa myös pienemmissä erissä ja ilman Unnaa. Huh, että aika rientää.

Kommentit